Aktuelno

Javni poziv za prijavljivanje kandidata za opštinske instruktore

Utorak 07. Jul 2011

Obaveštavaju se graÄ‘ani da je dana 30.06.2011. godine u dnevnom listu "Danas" objavljen javni poziv za prijavljivanje kandidata za opštinske/gradske instruktore u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2011. godini.

Pozivaju se graÄ‘ani koji žele da učestvuju u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u 2011. godini u svojstvu opštinskog/gradskog instruktora da se u periodu od 5. do 31. jula prijave Republičkom zavodu za statistiku.

Zainteresovani kandidati mogu se isključivo prijaviti popunjavanjem elektronske prijave i to na web adresi: www.popis2011.stat.rs .

Opšti uslovi

  • državljanstvo Republike Srbije
  • najmanje 18 godina starosti
  • stečeno najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju.

Detaljne informacije o načinu izbora kandidata i obavezama u Popisu mogu se videti na web sajtu Republičkog zavoda za statistiku , www.stat.gov.rs ili na adresi www.popis2011.stat.rs.

Prednost imaju lica sa visokom ili višim obrazovanjem koja rade u opštinskim/gradskim stručnim službama, geodete zaposlene u službama za katastar nepokretnosti, matičari, šefovi mesnih kancelarija i sekretari mesnih zajednica, statističari i druga lica sa iskustvom iz popisa i/ili iz drugij statističkih istraživanja.

Javni poziv za popisivače biće objavljen početkom avgusta 2011. godine.

U dodatku možete videti Procedure za izbor instruktora i popisivača

Popisna komisija
za teritoriju Opštine Bogatić

Документи
VRH