6. Oct. 2014 Bogat program Deèije nedelje u Predškolskoj ustanovi

U okviru Deèije nedelje, koja je ustanovljena Konvencijom Ujedinjenih nacija o pravima dece, u Predškolskoj ustanovi “Slava Koviæ” do 10. oktobra æe se realizovati više programa pod sloganom “Svako dete sreænog lica èuva jedna porodica”.

- Cilj je da upoznamo decu i roditelje sa pravima i odgovornosima koje im pripadaju, da ukažemo na važnost kvaliteta odnosa izmeðu roditelja i dece, da roditelji budu aktivni uèesnici u vaspitno-obrazovnom procesu i pošaljemo poruku da su deca najveæe bogatstvo ove planeta i da je ulaganje u njih jedina sigurna i garantovano opravdana investicija - navode u Predškolskoj ustanovi “Slava Koviæ”.

Danas se u svim grupama realizuju usmerene aktivnosti i radionice pod nazivom “Imam pravo na sva deèja prava”.

Sutra, u utorak su sportsko-zabavna takmièenja u kojima uèestvuju polaznici pripremnih predškolskih grupa. Ovaj deo programa pod nazivom “Athletic kids” relizovaæe se na sportskim terernima u Belotiæu.

U sredu, u saradnji sa Osnovnom školom iz Badovinaca, deca predškolskih grupa iz ovog mesta družiæe se sa Ljubivojem Ršumoviæem, koji æe biti gost Osnovne škole u Badovincima.

U èetvrtak se organizuje maskenbal. Deca æe, tradicionalno, šetnju glavnom ulicom završiti u centru Bogatiæa, pred zgradom Opštine.

U petak æe se u svim grupama realizovati likovne aktivnosti pod nazivom “Èuj, svete, ja sam tvoje dete”.

VRH