13. Aug. 2014 Saopštenje PU Šabac - U više akcija u Šapcu, Loznici i Bogatiæu zaplenjeni narkotici

Šabaèka policija je u više akcija pronašla i zaplenila supstance za koje se osnovano sumnja da su narkotici.

Prilikom pretresa podruma kod G.M. iz Šapca pronaðena je kesa u zamrzivaèu, a u kojoj se nalazilo 14 razmerenih paketiæa sa belim prahom, za koji se sumnja da je amfetamin spid, težine 12,4 grama.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivièno delo neovlašæena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu nadležnog tužioca, G.M. je odreðeno zadržavanje do 48 sati, nakon èega æe biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Šapèaninu I.G. pripadnici policije su takoðe po nalogu nadležnog tužilaštva odredili meru zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivièno delo neovlašæena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom putnièkog vozila i stana osumnjièenog, pronaðeno je ukupno i oduzeto 88,4 grama belog praha za koji se sumnja da je amfetamin spid, vagica za precizno merenje kao i više kesica za pakovanje narkotika.

Pripadnici Policijske stanice u Loznici su u dvorištu porodiène kuæe, u mestu Banja Koviljaèa, pronašli zasad od sedam biljaka za koje se osnovano sumnja da su marihuana, težine 2,150 grama. Rad na ovom sluèaju se nastavlja.

Takoðe, policija u Bogatiæu je po odobrenju nadležnog tužioca odredila meru zadržavanja S.N. iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivièno delo neovlašæena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod njega je pretresom pronaðen i oduzet 51 razmeren paketiæ sa zeljastom materijom za koju se sumnja da je marihuana, 63,4 grama.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjièeni æe, uz kriviènu prijavu, biti predat nadležnom tužilaštvu.

VRH