24. Dec. 2021 Председник општине Богатић Милан Дамњановић честитао Бадњи дан и Божић суграђанима који га славе по грегоријанском календару

Председник општине Милан Дамњановић
Председник општине Милан Дамњановић
Председник општине Богатић Милан Дамњановић честитао је Бадњи дан и сутрашњи Божић суграђанима који га славе по грегоријанском календару.
„На Бадњи дан, уочи Божића, који се слави по грегоријанском календару, прилика је да се још једном подсетимо колико смо сви исти пред Христом и да само путем слоге и јединства можемо премостити све недаће које нам се појаве на путу. И ова година на измаку нас је опоменула да су најважније вредности здравље, живот и породица и да нема заштићених, нити повлашћених на овом свету. Уз жеље да добро здравље, свеопшти мир и успех обележе годину која је пред нама, изражавам наду да ћемо сви заједно, уједињени и толерантни допринети напретку и просперитету наше општине и свих људи који у њој живе. Дочекајте Божић у миру и благостању, окружени онима који су вам најближи. Срећан Бадњи дан и Божић“, каже се у честитки председника општине Богатић.
VRH