17. Dec. 2021 Одржана 17. седница Општинског већа општине Богатић - 17.12.2021. године

Одржана 17. седница Општинског већа општине Богатић
Одржана 17. седница Општинског већа општине Богатић

Дана 17. децембра 2021. године у малој сали  Скупштине општине Богатић одржана је 17. седница Општинског већа општине Богатић – последња у овој календарској години.

Чланови Општинског већа разматрали су укупно 13 тачака дневног реда. Присутно је било осам чланова Општинског већа, а седницом је председавао заменик председника Општинског већа Теодор Теодоровић.

Најзначајнија тачка дневног реда била је утврђивање предлога Одлуке о буџету општине Богатић за 2022. годину.

Чланови Општинског већа једногласно су утврдили и предлог Кадровског плана Општинске управе, Општинског правобранилаштва, стручних служби и Кабинета председника општине Богатић за 2022. годину, као и предлог Закључка о усвајању Оперативног плана зимског одржавања општинских  путева и улица на подручју општине Богатић, за зимски период 2021/2022. године.

Такође, донето је Решење о додели годишњих наградних студентских стипендија за школску  2021/2022.годину  студентима са територије општине Богатић, а неколико тачака дневног реда се односило на Програм пословања ЈКП "Богатић" Богатић, као и на доношење  Решења о давању у закуп грађевинског земљишта у КО Баново Поље, Црна Бара и Дубље.

VRH