21. Jun. 2021 Одржана 12. седница Општинског већа општине Богатић
Дана 21. јуна 2021. године у малој сали Скупштине општине Богатић одржана је 12. седница Општинског већа општине Богатић. Чланови Општинског већа разматрали су укупно 10 тачака дневног реда. Присутно је било седам чланова Општинског већа, а седницом је председавао председник Општинског већа Милан Дамњановић.

Најзначајнија тачка дневног реда била је утврђивање предлога Одлуке о завршном рачуну буџета општине Богатић за 2020. годину.

Чланови Општинског већа једногласно су утврдили и предлог Закључка о усвајању Извештаја о раду Центра за социјални рад „Богатић“ у Богатићу за 2020. годину, као и предлог Одлуке о оснивању заједничке службе за цивилну заштиту и смањење ризика од катастрофа у сливу реке Дрине.

Такође, донет је Закључак о усвајању Извештаја о раду Интерресорне комисије (ИРК) за процену потреба за додатном образовном, здравственом и социјалном подршком детету, ученику и одраслом и предложеним мерама подршке за 2020. годину и утврђен је предлог Решења о именовању Комисије за доделу јавних признања.

VRH