25. Jan. 2021 Председник општине Богатић примио вакцину и позвао суграђане да се и они вакцинишу


Вакцинисање у општини Богатић Ð¾Ð±Ð°Ð²Ñ™Ð° се на два пункта, у Kлењу и Дубљу. Пријава за вакцинисање може се извршити Ð¿ÑƒÑ‚ем општинског сајта - кликом на банер, или преко Ð¿Ð¾Ñ€Ñ‚ала "еУправе".  

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић, примио је данас вакцину против коронавируса, а након тога дао је изјаву за јавност, позвавши суграђане да се и они вакцинишу:

" Данас сам примио вакцину кинеског произвођача “Sinofarm“. Захваљујући љубазном медицинском особљу, све је протекло у најбољем могућем реду, а жеља ми је била да личним примером охрабрим своје суграђане да учине исто. Искрено верујем у процес вакцинације и медицинску струку која је дала сагласност и одобрење за почетак масовне имунизације становништва. Све вакцине које су одобриле званичне здравствене институције Републике Србије су добре и имају заједнички циљ – победити коронавирус и заштити милионе недужних живота. Позивам овим путем све грађане општине Богатић да се пријаве за вакцинацију, да покажу одговорност и да на тај начин заштите, како себе, тако и све оне око себе".

VRH