Nekategorisano

4. Apr. 2020 Контакт центар владе Републике Србије

Контакт центар владе Републике Срб
Контакт центар владе Републике Срб

Поштовани,

Влада Републике Србије формирала је Контакт центар републичких инспекција како би грађани били у прилици да на јединственом месту упуте све пријаве, представке и притужбе које се односе на неправилности и поступања привредних субјеката и других лица у условима ванредне ситуације.

Контакт центар је на услузи грађанима непрекидно, а у периоду од 09 до 16 часова радним данима, грађани могу разговарати са оператерима Контакт центра, док се ван тог периода могу оставити све пријаве и представке преко говорног аутомата.

Контакт центар је јединствено место на којем се прикупљају све пријаве и представке, као и притужбе на рад службених лица републичких инспекција, где се након класификације и обраде, прослеђују надлежним инспекцијским органима, ради координисаног поступања инспекције у најкраћем могућем року. О исходу сваке пријаве и представке, грађанин се обавештава телефоном или електронском поштом, у законском року. На тај начин, све инспекцијске службе су обједињене на једном месту, што значајно скраћује време које грађанин може да изгуби.

Грађани могу упутити све своје пријаве, представке и притужбе:

Овај пројекат је једна од мера Владе Републике Србије у борби против сиве економије и бројних неправилности у условима ванредног стања, као и успостављања модерног сервиса за грађане, ради што бољег информисања јавности.

VRH