31. Aug. 2016 Sveèani prijem prvaka - Dodeljena novèana pomoæ i bezbednosni paketi

Sveèani prijem prvaka
Sveèani prijem prvaka
Video prilog Sveèani prijem prvaka - Dodeljena novèana pomoæ i bezbednosni paketi

Danas je u OŠ „Mika Mitroviæ“ u Bogatiæu održan prijem za ðake prvake iz svih šest osnovnih škola sa teritorije opštine. Dvesta sedamdeset devet mališana dobilo je novèane èestitke u iznosu od po 4.000 dinara, kao i bezbednosni saobraæajni paket, dar lokalne samouprave. Crveni krst poklonio je prvacima raspored èasova.

Iz budžeta Opštine Bogatiæ izdvojena su sredstva u iznosu od 1.120.000 dinara za jednokratnu pomoæ, kao i 450.000 za nabavku saobraæajnog bukvara, prsluka sa motivima školarca i reflektujuæe narukvice.

Prisutnima se obratio naèelnik Odeljenja za društvene delatnosti opštine Bogatiæ, Miladin Stanèetiæ, kao i zamenik predsednika Opštine, gospodin Slavko Ðurkoviæ, koji je poželeo uspeh u novoj školskoj godini ðacima, uèiteljima i roditeljima.

Naèelnik Odeljenja za društvene delatnosti naglasio je da æe ove godine u školske klupe sesti 44 prvaka više nego prethodne, što je podatak koji raduje, obzirom da èesto èujemo da se škole zatvaraju zbog manjka uèenika.

„I ove godine Opština Bogatiæ i lokalna samouprava uèenicima i roditeljima dodelila je novèane èestitke i time dala svoj doprinos rasteretivši kuæni budžet. Poželeo bih sreæu svim uèiteljima koji ove godine uzimaju prvake, a mališanima puno petica“, rekao je Miladin Stanèetiæ.

Sutra æe prvi put u školske klupe sesti najveæi broj ðaka u OŠ „Mika Mitroviæ“ u Bogatiæu- šezdeset èetiri, dok je u Sovljaku samo jedan prvak.

VRH