7. May. 2010 Opština organizovala Prvomajski uranak

Thumbnail imageDruženje na Drini

Pravo letnje vreme izmamilo je na poznato izletište kraj Drine u Crnoj Bari više stotina ljudi. Deca, mladi, radnici, penzioneri, kao i lane poèeli su da se okupljaju veæ oko devet sati na prvomajskom uranku koji je organizovala skupština opštine Bogatiæ.

Organizovana su sportska takmi?enja radnika opštinskih uprava iz Bogatiæa, Koceljeve, Vladimiraca i Ljubovije. U malom fudbalu i odbojci najuspešniji su bili gosti iz Vladimiraca i Koceljeve.

Organizatori su pripremili više stotina litara riblje èorbe i gulaša za sve koji su prvomajski dan proveli na Vasinom šibu, a po tradiciji i krofne i hladno piæe bili su besplatni.

Na otvorenoj pozornici kulturno-umetnièki program pripremili su Folklorni ansambl „Djido“ i Kulturno-umetnièko društvo iz Crne Bare. Pevalo se, sviralo, igralo kolo, a po završetku oficijelnog programa druženje na obali Drine nastavljeno je do kasnih popodnevnih sati. Kao i lane, veæi broj izletnika, kao i èlanovi Udruženja ribolovaca u svojoj režiji su na ovom izletištu proslavili Prvi maj.

VRH