27. Jan. 2022 СВЕТОСАВСКА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ, МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА

СВЕТОСАВСКА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
СВЕТОСАВСКА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
СВЕТОСАВСКА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ, МИЛАНА ДАМЊАНОВИЋА:
"У име општине Богатић и своје име свим предшколцима, ученицима, студентима, просветним радницима и запосленима у образовним и васпитним установама најискреније честитам школску славу Светог Саву.
Данас се подсећамо на живот и мисију највећег српског просветитеља, који нам је завештао да негујемо и ширимо љубав, мир, толеранцију, да упорно стремимо ка висинама и никад не одустанемо од свог циља. Животно дело Светог Саве представља трајну просветитељску и цивилизацијску тековину која нас подсећа да је улагање у младе и брига о њима сигуран пут ка изградњи бољег и напреднијег друштва.
Пандемија коронавируса утицала је на све области друштва, међу којима је, нажалост, и образовање. У новонасталој ситуацији, сви ви сте учили и стварали у условима који су захтевали максимум напора. Својом истрајношћу, пожртвовањем, скромношћу и оствареним успесима , подсетили сте на трајне вредности светосавља. Нека вам мудрост, снага и вера највећег српског просветитеља буду животна инспирација за постизање и личног и професионалног просперитета".
Срећан Савиндан!
VRH