22. Mar. 2020 Наредбе Штаба за ванредне ситуације општине Богатић од 22.03.2020.

Дана 22.03.2020.године Штаб за ванредне ситуације општине Богатић донео је следеће наредбе:

Забрањује се рад спортским кладионицама, занатско-трговинским радњама, осим продавница прехрамбене и мешовите робе, здравствених апотека, бензинских пумпи, пољопривредних и ветеринарских апотека, чије се радно време ограничава од 07 до 16 часова.

На основу одлуке Владе Републике Србије, Општински Штаб за ванредне ситуације забрањује кретање свим лицима са територије општине Богатић, у периоду од 17 до 05 часова, осим лицима која имају дозволу за кретање за време полицијског часа.

Од 05 до 20 сати, дозвољено је кретање путем и боравак на отвореном ради обављања пољопривредних радова свим лицима, без обзира на старост, уколико за превозе и рад користе трактор или другу пољопривредну машину намењену за ту сврху.

Препоручује се Општем удружењу предузетника општине Богатић да ступе у контакт са Привредном комором Србије и покушају да обезбеде трговински ланац за продају прехрамбених производа за лица старија од 65 година живота, у период од 04 до 07 часова недељом, по Одлуци Владе Републике Србије.

Документи
VRH