4. Aug. 2018 Хајдучки харамбаша 2018. године Александар Kрајишник
Хајдучки Харамбаша 2018. године је Александар Kрајишник из Мајура, који је освојио 44 бода, другопласирани са 36 бодова је Милош Паунић из Бадовинаца, а треће место и 33 бода освојио је Марко Петрушић из Бадовинаца. Kрајишник је сада четвороструки харамбаша, а као награду за вечерашњу победу добио је чек вредан 50 хиљада динара и официрску сабљу, чија је вредност 105 000 динара. Kрајишник је победио у свим дисциплинама, осим у бацању камена с рамена. Паунић је за друго место награђен чеком у вредности од 30.000 динара, док је своју награду од 20.000 динара Петрушић уступио за лечење болесне девојчице из Прњавора, за шта га је публика наградила бурним аплаузом. Марко Петрушић ове вечери није показао само храброст, спретност, упорност, већ и своју хуманост.

Бацање камена с рамена, скок у даљ, надвлачење клипка, борба на брвну, скок у вис и пењање уз дрво биле су дисциплине у којима се за ласкаву титулу надметало осам учесника: Милан Марковић из Прњавора, Александар Kрајишник из Мајура, Станко Јеротић из Дубља, Драгорад Машић из Дубља , Милош Петрић из Бадовинаца, Марко Петрушић из Бадовинаца, Милош Паунић из Бадовинаца и Марко Рељић из Дреновца. Kод треће дисциплине надвлачење клипка дошло је до одустајања Марка Рељића, због повреде леђа, а Станко Јеротић такође је прекинуо такмичење, јер је приликом борбе на брвну повредио колено.

Упорност , спретност, снага, воља биле су одлике које су показали сви такмичари, али неки су имали више успеха. Док су се резултати учесника сабирали присутни су могли да разгледају Сајам етно хране, пића и домаће радиности. Ове вечери посетиоци су уживали и у пригодном културно- уметничком програму ФА"Ђидо"Богатић, KУД"Јелица"Црна Бара, KУД"Свети Сава"Велики Зворник, а песмом ово вече улепшали су Ана Kовић солисткиња ФА"Ђидо" и певачка група"Јефимија"Шабац. Kао и сваке и ове године посетиоцима је на крају вечери приређена забава. На овогодишњој манифестацији госте је забављао Мега Микс Бенд.

VRH