3. Aug. 2015 Održan drugi trkaèki sastanak u Bogatiæu. Perfect Slipper osvojila “Maèvanski derbi”

Održan drugi trkaèki sastana
Održan drugi trkaèki sastana
Održan drugi trkaèki sastana
Održan drugi trkaèki sastana
Održan drugi trkaèki sastana
Održan drugi trkaèki sastana
Video prilog Održan drugi trkaèki sastanak u Bogatiæu. Perfect Slipper osvojila “Maèvanski derbi”

Na hipodromu u Bogatiæu održan je drugi trkaèki sastanak. Organizator trka je KK "Maèvanin", a pokrovitelj Opština Bogatiæ. Na programu su bile tri galospke i trka u sulkama.

U prvoj trci “Menjaènica Bojan” (K-IV), za grla od dve godine, na stazi dugoj 1300 metara, pobedio je Matriks, vlasnika Radiše Æosiæa, sa Slavenom Jovanoviæem u sedlu, drugi je bio Akara, treæi Džejzer, a èetvrta Katalina, kojoj jeovo bio prvi nastup.

U drugoj trci “Direkcija za poljoprivredu” (K-IV), za grla od 4 godine i starija, na distanci od 1600 metara, najbrža je bila Fantastic Filling, vlasnika i trenera Slobodana Maletiæa sa Rizvanom Sakiæem u sedlu, drugi je bio Alimpije, treæi Toni Montana i èetvrta Esperanza.

U trci dana - "Maèvanski Derby", listed nadmetanju za grla od tri godine, na stazi dugoj 2000 metara, u maniru “borba” trijumfovala je Perfect Slipper, vlasnika Gorana Gagiæa iz Bogatiæa sa Goranom Krstiæem u sedlu, druga je bila Aša, treæa Lubenica i èetvrti Džekrem. Pehar vlasniku pobednièkog grla uruèio je bivši predsednik KK “Maèvanin” Vladimir Vukojeviæ.

Trka u sulkama bila je prava poslastica za sve ljubitelje konjièkog sporta u Maèvi. U uzbudljivoj trci u kojoj su nastupila samo tri grla, na stazi dugoj 1800 metara, trijumfovao je Delon, vlasnika braæe Loliæ, sa Draganom Simiæem – Grgom u sulkama, drugi je bio Ludvig Van Gile i treæi debitant Marakeš.

Sledeæi trkaèki dan na hipodromu u Bogatiæu zakazan je za 12. septembar, kada æe se trèati tradicionalna trka za pehar Skupštine opštine Bogatiæ.

VRH